Vores firma består af to voksne humanister Anna og Espen, der begge til dagligt arbejder inden for skoleverdenen. Som årene er gået har vi udvidet familien fra to til fire, så den nu består af vores to skønne og smukke børn Milla og Oscar. 

Til dagligt har vi vores gang i Skødstrup en lille forstad til Aarhus. Her leves livet med gode venner og naboer, mens en stor del af fritiden bruges på løb, rulleski, bootcamps, fodbold og gymnastik til alles glæde. Vi elsker at komme omkring og besøge skønne steder i udlandet. Især Kroatiens dalmatiske kyststrækning har de sidste år fanget vores opmærksomhed med de smukke øer, strande og et yderst venligt folkefærd. Storbyer er vi vilde med, den sidste oplevelsestur gik for første gang for børnene til Berlin i sensommeren endnu en dejlig by.

Sommerhuset på Mols nydes så ofte lejligheden byder sig og især dette sted er, for os alle, et skønt fristed med tid til ro og afslapning.

Familien er stor og mange fede oplevelser på kryds af tværs af generationer tilbringes sammen ved flere lejligheder. Her nyder vi at se, hvordan fætre og kusiner i alle aldre mødes og sammen får en masse fede oplevelser med sig videre. Generelt nyder vi at vores familie og venner er med os i forskellige sammenhænge, det er guld værd at have skønne mennesker at dele oplevelser, glæder og sorger med.

NEDENUNDER FINDES DER BILLEDER FRA INSTAGRAM