Koh Samui

Efter nogle stressende uger 😉 med grotter, kajak, templer, diverse markeder og storcentre er tiden gået lidt i stå, her på Koh Samui. The Fair House er et dejligt sted dog en smule dyrt, men penge er bare papir! Vi har valgt at blive på øen indtil vi skal til BKK den 12. november. Bungalow med en opredning og oprydning og tre i sengen, bliver skiftet ud med to etagers familyroom. Vi flytter tyve meter længere væk fra stranden, så det går nok😂😂😂

Hørte fra mine forældre i dag. Jep, det må være savnet, der fører dem til blækhuset😍  Dejligt at høre fra jer, når jeg vanen tro glemmer ALT omkring mig. Vi glæder os til at fortælle jer om turen og vise jer billeder. 

Tiden med børnene, roen til refleksion, det fantastiske vejr, stranden og bølgernes konstante brusen og ikke mindst “projekt hus” gør,  at vi ser frem til fremtiden (Back to the future)  

image.jpg