Tur fra Bangkok til Sam Roi Yod

Vi ankom til Bangkok lufthavn ikke den store alle turister kommer til, men den lille indenrigslufthavn, som ligger 45 minutter fra centrum. Her blev vi hentet af Angel, som har sit eget bureau i Hua Hin, hvor hun arrangerer ture for turister. Hun er også “chauffør”nogle af vores venner kender hende rigtig godt og de fik hende til at hente os i Bangkok. Vi skal også på tur med hende i området. Angel kørte os til Hua Hin, det var en lang tur på 4 timer, men hun havde heldigvis skærm i loftet så vi overlevede, mens vores forældre sov omme på bagsædet. Da vi kom hen til resortet  Oriental Beach Pearl fik vi vores “hus” og det næste vi gjorde var at hoppe i vandet også gik vi over og spiste aftensmad på restauranten.

Næste dag var også bare en slapper dag og onsdag skulle vi ned på Dolphin Bay en strand ikke så langt fra vores hus og vi spiste på en restaurant lige ned til vandet. Vandet var virkelig uklart pga regnen,  så man kunne lige så godt blive på Mols og bade he he he ;-)))

Vi blev kørt derned i tuk tuk og hjem blev vi hentet i en mini “bus” og blev kørt tilbage, men da vi så kom tilbage skulle vi videre til tesco som er et supermarked hvor vi skulle køre hen i en normal bil med lædersæder. Da vi havde været der og købe ind kørte vi tilbage til resortet. Da vi kom tilbage gik Oscar og jeg over og købte en vandmelon badering,  som vi legede med hele aften på både rutsjebanen og i poolen. Idag skal vi ind i et kæmpe vandland med mange rutsjebaner Angel kommer og henter os kl 11. Det er dejligt at være afsted og se en masse, der er varmt og det er fedt..

Have a Nice day/ Milla