Teenageren anno 2016

360 graders panorama fra Reichtag

360 graders panorama fra Reichtag

Jeg er simpelthen nødt til at dele min begejstring for Berlin. I ved det måske allerede og endda besøgt byernes by. Sidste gang var det med familien og i sidste uge med 8.a En helt igennem fantastisk tur med lækkert vejr, mange skridt på kontoen, "Mall of Berlin" med alt fra modeshow til evakuering pga terrortrusler og ikke mindst mange sjove timer sammen med eleverne. Lidt forunderligt at teenageren, som "begreb" går fra at have besvær med at gå op ad trapper til selv at finde rundt i u-bahn. Brokke sig over ting, man ikke kan ændre ex "OMG, er der mere vej" til at fascineres over byens historiske vingesus og derefter igen gå i dvale. Disse skift kan vi ikke gøre noget ved, men blot acceptere og more sig lidt over disse "kognitive udfald"